Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@08:03:59 GMT

سفارت هلند در پاکستان تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۷۹۸۸

سفارت هلند در پاکستان تعطیل شد

اسلام آباد - ایرنا - تهدیدهای امنیتی باعث تعطیلی سفارت هلند در پاکستان و تعلیق فعالیت بخش کنسولی و صدور روادید این سفارتخانه شد.

به گزارش ایرنا به نقل از تلویزیون «جیو» پاکستان، مقامات سفارت هلند در این کشور روز دوشنبه اعلام کردند از این پس تا اطلاع بعدی سفارت هلند در پاکستان هیچ گونه درخواستی برای صدور روادید را بررسی نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک منبع خبری در وزارت کشور پاکستان نیز به شرط ذکر نشدن نام وی، به تارنمای خبری «Pro Pakistan» گفت:این تصمیم به دلیل برخی موارد امنیتی پس از صدور حکم دیوان عالی پاکستان در خصوص پرونده «آسیه بی بی» (زن مسیحی پاکستانی که حکم اعدام وی از سوی دادگاه عالی لغو شد) اتخاذ شده است.
این منبع آگاه اضافه کرد که بسته شدن این سفارت، موقتی بوده، ولی زمان بازگشایی آن مشخص نیست.
به گزارش ایرنا «آسیه بی بی» زن مسیحی پاکستانی در سال 2009 میلادی در پی درگیری لفظی با تعدادی از زنان روستایی در منطقه ننکانا در 50 کیلومتری شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان متهم به توهین به پیامبر گرامی اسلام (ص)شده است.
دادگاه عالی پاکستان اخیرا،« بی‌بی» را از اتهام توهین به پیامبر تبرئه کرد و حکم به آزادی وی داد.
وی پس از آزادی بلافاصله توسط پلیس بازداشت و دادگاه محلی پس از بررسی ادعای شاهدان حکم اعدام وی را صادر کرد.
پس از اعتراض آسیه بی بی به این حکم، پرونده وی به دادگاه عالی شهر لاهور ارجاع داده شد و این دادگاه پس از بررسی مجدد پرونده در سال 2014 حکم اعدام وی را تایید کرد.
با اعتراض دوباره 'آسیه بی بی' به حکم دادگاه عالی شهر لاهور، پرونده وی در آخرین مرحله دادرسی به دیوان عالی پاکستان در شهر اسلام آباد فرستاده شد.
پس از صدور حکم برائت «آسیه بی ‌بی» شهروند مسیحی پاکستانی ازسوی دادگاه عالی این کشور، صدها هزار نفر از اعضای احزاب مذهبی پاکستان، با تجمع در شهرهای مختلف این کشور،خواستار اعدام وی به جرم کفر گویی و توهین به پیامبر شد.
هواداران حزب مذهبی «لبیک یا رسول الله» پاکستان، با برگزاری تظاهرات در شهرهای مختلف این کشور نسبت به صدور حکم برائت 'آسیه بی بی 'اعتراض کردند.
پس از موافقت دولت عمران خان با تظاهرکنندگان، «سیف الملوک» وکیل مدافع آسیه بی‌بی از پاکستان گریخت.
آساق**6125**1600

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هلند و پاكستان تعطيلي سفارت ارتباطات بين المللي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۷۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • هلندی‌ها برای بازداشت نتانیاهو آستین بالا زدند
  • دادگاه لاهه و دوراهی حق‌گرایی و غرب‌گرایی
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند
  • هلندی‌ها برای بازداشت نتانیاهو دست به کار شدند
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • احتمال صدور حکم جلب جهانی، خواب را از چشمان نتانیاهو ربوده است
  • نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد
  • شرایط صدور دستور موقت