Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@01:58:19 GMT

فعالیت شرکت نیشکر هفت‌تپه تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۱۱۷۹۰

فعالیت شرکت نیشکر هفت‌تپه تعطیل شد

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه شوش در پی برگزاری دادگاه رسیدگی به فساد مالکان آن و عدم پرداخت حقوق کارکنان، تعطیل شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شوش، شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه شوش در پی برگزاری دادگاه رسیدگی به فساد مالکان آن و عدم پرداخت حقوق کارکنان، تعطیل شد.

کارگران شرکت از روزگذشته با اعتصاب مقابل ساختمان مدیریت، خواستار رسیدگی به وضعیت شرکت و آینده شغلی خود شدند؛ کارکنان بخش‌های داخلی شرکت نیز از هفته گذشته کار خود را متوقف کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش، دادگاه رسیدگی به پرونده 18 جلدی تخلفات ارز‌های دولتی مربوط به امید اسدبیگی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت توسعه نیشکر هفت تپه به عنوان متهم ردیف اول در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی از یک ماه گذشته آغاز شد.

مبلغ اتهام قاچاق عمده ارز و معاملات غیرمجاز ارزها، بیش از ۱.۴ میلیارد دلار بوده که در چند محور آمده است.

 

واگذاری شرکت هفت‌تپه به بخش خصوصی ابطال شود

محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی در خصوص این شرکت اظهار کرد: دستاورد این واگذاری بعد از پنج سال چه بوده است؟ به جز افول این صنعت، رکود، بیکاری و ویرانی محفل گرم خانه کارگران و شرمندگی آنها در نزد خانواده‌هایشان؛ در شرایط فعلی تنها راه برون رفت از مشکلات این شرکت ابطال واگذاری آن به بخش خصوصی است.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی خطاب به رییس جمهور گفت: آیا می‌دانید که تصمیمات نادرست ناشی از سوء مدیریت در مورد واگذاری شرکت نیشکر هفت تپه معیشت چند خانوار دستخوش اضمحلال شده است؟ شرکت نیشکر هفت تپه یکی از عظیم‌ترین صنایع تولید شکر با اشتغال بیش از ۵۰۰۰ نیروی انسانی مستقیم و ۲۰۰۰ نیروی فصلی نقش مهمی در چرخه تولید در استان خوزستان داشت که متاسفانه علی‌رغم هشدارهای مسئولین وقت در خصوص جلوگیری از واگذاری و برون‌سپاری غیراصولی این صنعت به افراد فاقد صلاحیت و اهلیت در آذرماه ۱۳۹۴ و از طریق برگزاری مزایده‌ای که دارای شبهات فراوان بود به پشتوانه حمایت‌های ویژه آقای جهانگیری واگذار شد و در نهایت به اضمحلال صنعتی منتهی شد.

کعب عمیر با اشاره به این موضوع که شرکت نیشکر هفت تپه بدون بررسی دقیق و کارشناسی به بخش خصوصی واگذار شده، نسبت به ناتوانی مالی و مدیریت خریداری و عدم تعهدی قراردادی این شرکت هشدار و گفت: هم‌چنین بهای قطعی شرکت با بهای ارزش‌گذاری شده در مزایده تطابق ندارد. اینجانب در شرایط فعلی تنها راه برون‌رفت این شرکت را ابطال واگذاری این شرکت با استفاده از ظرفیت‌های موجود در قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی می‌دانم و از مسئولان می‌خواهم که در این خصوص اقدام کنند.

بنا بر این گزارش، طبق اعلام نماینده دادستان در اولین جلسه دادگاه، تنها در یک نمونه از تخلفات این پرونده کلان ارزی، متهمان اسدبیگی و رستمی با همکاری کحال زاده و شرکت معتمد پارسه، حدود ۶۰۰ میلیون دلار ارز برای راه اندازی خط تولید ۱۸ هزار تنی شکر اخذ می‌کنند، اما قراردادی ۱۴ میلیون دلاری را برای خرید یک خط تولید دست دوم منعقد کرده‌اند که حتی خط تولید ۱۴ میلیون دلاری هم هرگز وارد کشور نشده است.

 

واگذاری شرکت به ۲ جوان ۲۸ و ۳۱ ساله

شرکت نیشکر هفت‌تپه در ۱۴ کیلومتر شهر شوش و دارای کارخانجات و همچنین ۲۴ هزار هکتار زمین مرغوب در ساحل رودخانه دز است که در مزایده سال ۹۴ با پیش پرداخت تنها ۶ میلیارد تومان، به امید اسدبیگی و مهرداد رستمی چگنی، دو جوان 28 ساله و 31 ساله واگذار شد؛

قیمت و نحوه این واگذاری و اهلیت این دو جوان از همان ابتدا انتقادات بسیاری به همراه داشت.

بعد از واگذاری نیز در سال‌های اخیر نام شرکت نیشکر هفت‌تپه همواره با اعتراضات و اعتصابات کارگران آن گره خورده بود و یکی از جنجالی ترین و پرحاشیه‌ترین شرکت های کشور نام گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نیشکر دادگاه صنعت مجلس شورای اسلامی نیشکر دادگاه صنعت شرکت نیشکر هفت تپه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۱۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال بودن 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، فرجامی فرد با بیان اینکه در روز جمعه 21 اردیبهشت ، 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان فعالیت دارند، گفت: از این تعداد 38 شعبه سیار و 18 شعبه ثابت بوده همچنین 43 شعبه روستایی و 13 شعبه هم شهری است.

وی با بیان اینکه متولدین 21 اردیبهشت 1385 و قبل آن می توانند در این انتخابات شرکت کنند، افزود: افرادی که در رای گیری دور اول در حوزه انتخابیه بیرجند ، درمیان و خوسف شرکت کرده اند و افرادی که اصلا شرکت نکرده اند می توانند در این دوره رای دهند.

فرماندار درمیان با بیان اینکه هزار و 500 نفر از عوامل اجرایی، نظارتی، حفاظتی  و پشتیبانی در این شهرستان برای هرچه بهتر برگزار شدن دور دوم انتخابات فعالیت می کنند افزود: در این خصوص تدابیر لازم اندیشیده شده و از همه افراد واجد شرایط دعوت می کنیم  در همان ساعات اولیه به شعب اخذ رای مراجعه کنند.

بیش از 22 هزار نفر در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان درمیان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت برای واگذاری های سال ۱۴۰۳ اعلام شد/ کیش ایر در اولویت
  • فعال بودن 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • کمک شرکت نیشکر به گندم کاران در مقابل سیلاب
  • توقیف ۱۳ میلیون دلار دارایی دو بانک غربی در روسیه
  • مراسم روز کارگر در شرکت نیشکر (+عکس)
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد